Ik lees af en toe de vraag of opmerking over de zin en/of onzin van afvallen door de virtuele maagband. Sommigen maken daar zelfs keiharde beweringen over dat het allemaal niet deugt. Of dit zo is ja of nee, daar gaat dit stuk over.


OVERTUIGINGEN

De virtuele maagband – voor velen de oplossing naar blijvende gewichtscontrole, naar blijvend gewichtsverlies. Het klinkt als een sprookje: je gaat naar de hypnotiseur, die doet zijn of haar kunstje en dan val je af – althans zo de voorstellingen van sommigen.

Helaas is dit op deze manier niet helemaal waar.

Wat wel klopt is dit: de hypnose kan net dat ene kleine zetje zijn dat jou helpt om af te vallen. Door de hypnose kan bijvoorbeeld emotioneel eten wegvallen en je kunt zelfs een afkeer van bepaalde voeding krijgen. En uiteraard eet je beduidend kleinere porties.

Maar uiteindelijk doe je het proces van gewichtscontrole vervolgens zelf. Met de hypnose kan ik jou helpen om van A naar B te komen, en vanaf B naar Z moet je uiteindelijk zelf kunnen gaan. Daarom ga ik jou ook op een stuk van jouw weg naar jouw doel begeleiden door jou hoogwaardige coaching te bieden.

Hypnose verandert vooral onderbewuste overtuigingen. En als jij ervan overtuigd bent dat je kunt afvallen, dan val je vervolgens ook af. Hypnose en hypnotherapie voor het afvallen naar jouw streefgewicht is dus geen toverstaaf waarmee ik ga zwaaien maar een hulpmiddel tot zelfhulp. Het is immers zo dat jij wilt afvallen en niet ik.

Tijdens al onze gezamenlijke sessies ga ik jou steeds meer bewust maken waar je het beste op kunt letten om het behaalde resultaat van de hypnose bij te houden.

Hierdoor wordt afvallen weer leuk, wordt het jouw eigen succes.

Jij bent de baas in jouw eigen hoofd!!

Dat betekent dus dat ik jou help om jezelf te helpen, dat is immers het motto van mijn bedrijf: Your Key to Your Own Solution – de sleutel voor jouw eigen oplossing. Want ik geloof in jou en in jouw vermogen jezelf te helpen. Je kunt er alleen op dit moment nog niet bij de oplossing. Ik geef jou dan de sleutel en wijs jou vervolgens de weg naar de deur. Of jij die opent en er doorheen gaat laat ik vervolgens aan jou over, want als jij de stappen zelf hebt gezet dan kun jij trots en met opgeheven hoofd beweren: dit heb ik helemaal zelf gedaan.

Echter: als jij al de baas in jouw eigen hoofd bent en jij zet alles weg wat ik met jou wil opbouwen, dan kan de hypnotherapie inderdaad onzin zijn, dat heb jij zelf in handen.

Gedegen intake en advies

Soms gebeurt het dat mensen wel denken dat ze willen afvallen maar nog te veel waarde hechten aan hun oude gedrag of dat het onderbewustzijn zich vastklampt aan oude patronen.

Of dit programma voor jou persoonlijk zin heeft of onzin is kan ik jou pas vertellen als ik kennis met jou heb gemaakt. Dus als jij wilt weten of dit programma daadwerkelijk geschikt is om jouw doel te behalen en te behouden dan kun je het beste contact met mij opnemen zodat wij samen in een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek kunnen kijken naar jouw situatie en jouw doelen. Door dit oriëntatiegesprek kenmerkt zich de kwaliteit van de diensten die ik aanbied. Ik zal jou dus heel open en eerlijk zeggen of de virtuele maagband voor jou wel of niet geschikt is om jouw droomgewicht te bereiken en te behouden.

  • Bericht reacties:1 reactie

Dit bericht heeft één reactie

  1. Verschraagen

    Graaf info over virtuele maagband
    En evt vergoeding via nat. Nederlanden compleet polis

Geef een reactie