In dit overzicht vind je een lijst van mogelijke klachten. Hiervoor geef ik jou de sleutel waarmee je zelf de deur opent om een nieuw leven in te gaan.

Vrij van je depressie

IEMT is een fantastisch middel om je snel weer beter te voelen. Bij een depressie draaien gedachten in een cirkel rond en blijf je malen over alles wat mis is gegaan of zou kunnen gaan. Ik doorbreek de cirkel aan negatieve gedachten waarin je blijft steken. Hierdoor kun je vrij snel herstellen en je leven positief oppakken.

Zonder PTSS door het leven

Ook voor PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom) is IEMT een sterk hulpmiddel. Bij PTSS maakt je brein overuren over de vraag naar het waarom: ‘Waarom heb ik…?’ of ‘Waarom ben ik…?’. Het brein probeert in ieder geval een antwoord te vinden. Zolang dat niet lukt, blijft het steeds weer flitsen van herinneringen door je hoofd schieten. Samen met jou kijk ik naar datgene wat het ergste in de situatie is geweest en door jouw hoofd blijft spoken. Zo help ik je weer op weg naar een leven dat vrij is van bijvoorbeeld schuldgevoelens of wroeging.

Los van angsten en fobieën

Angst is vaak een reactie van het brein op een eenmalig gebeurtenis. Denk bijvoorbeeld aan mensen die bang zijn voor alle honden nadat ze een negatieve aanvaring hadden met één hond. Maar ook sociale angsten of andere problemen zijn hier goede voorbeelden van. Met IEMT help ik je om van die angst af te komen.