Mijn naam is Thomas Kerres en ik ben 57 jaar. Ik leef een vrolijk leven in Heerlen, waar ik onder andere een asiel voor katten heb. Van jongs af aan ben ik zeer geïnteresseerd in mensen: zowel in het menselijk lichaam als de ziel en de psyche.

Waar kom ik vandaan

Van huis uit ben ik operatieassistent en verpleegkundige. Ik heb jarenlang gewerkt in operatiekamers waar ik artsen dagelijks zag vechten voor het leven van hun patiënten. Chirurgie als manier om mensen van hun kwalen af te helpen, heeft me altijd al gefascineerd. Maar daarnaast ben ik ook geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen. Vandaar mijn belangstelling voor hypnose en IEMT als middel om jou te helpen zelf voorgoed je problemen op te lossen.

Want dat is wat ik eigenlijk doe: ik laat jou je eigen sleutel tot de oplossing voor jouw probleem vinden. Ik leer je hoe je zelf in hypnose gaat. En geef je vervolgens informatie mee over hoe je jouw probleem voor eens en altijd de wereld uithelpt. Hierbij is voor mij heel belangrijk dat ik de tijd voor jou kan nemen, je serieus neem en een individuele oplossing voor je heb. Als jij vervolgens met een brede glimlach en bevrijd van jouw probleem weer bij mij weggaat, dan heb ik mijn doel bereikt.