Wilde je altijd al stoppen met roken maar lukte het op de ene of andere manier nooit? Ken je het gevoel van binnenin dat lijkt op een soort touwtrekken? Je verstand trekt aan het ene einde en het verlangen aan het andere? En je verstand lijkt altijd zwakker dan het verlangen?

Hypnose is jouw sleutel, Your Key to Your Own Solution.

Waarom lukte het alsmaar niet? Omdat je het waarschijnlijk met wilskracht hebt geprobeerd. En uiteindelijk gelooft, dat jij zwak bent en dat de sigaretten sterker zijn dan jouw wil.

Niets is verkeerder dan dit.

Je bent niet zwak, je bent juist heel sterk. Want anders was je al lang door het gif nicotine overleden. Want dat is een van de sterkste en snelst werkzame soorten gif die we op deze aarde kennen. En als je echte verschijnselen van ontwenning zou hebben zoals we dat van andere verslavingen kennen, dan zou je nooit langer dan een uur kunnen slapen zonder van de pijn of andere ellende wakker te worden. Alle ontwenningsverschijnselen zijn dus uitsluitend door jouw onderbewustzijn verzonnen.

Na verschillende pogingen, is het nu eindelijk echt gelukt, stoppen met roken. Dankzij Thomas van Hypno Solutions. Nooit gedacht dat dit zou werken! Nu al 7 weken rookvrij. Zo eenvoudig, zo dankbaar!

 

Wat is nou het probleem?

Heel eenvoudig: In jouw onderbewustzijn is een programma actief dat probeert jou te beschermen. Dat is – in een notendop uitgelegd – de functie van ons onderbewustzijn. Bescherming van jou en jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Daarvoor heeft ons onderbewustzijn heel veel informatie opgeslagen. Vaak is die informatie al binnen gekomen toen we heel erg jong waren. En we hebben in ons leven heel veel sprookjes over het roken gehoord. De tabaksindustrie probeert ons met reclame te doen geloven in allerlei “voordelen” die het roken zou opleveren. Deze onwaarheden vertalen zich vervolgens in een overtuiging, een programma in het onderbewustzijn.

Steeds als er een conflict tussen het onderbewustzijn en het bewustzijn is dan verliest ALTIJD het bewustzijn dit conflict. De kracht van het beschermende mechanisme van het onderbewustzijn is zo dermate sterk dat het zelfs tegen “beter weten” in ertoe leidt, dat je bewustzijn aan het kortere einde trekt.

Maar er is hulp!

Tijdens de hypnose kan ik direct contact met jouw onderbewustzijn opnemen en het oude en dus verkeerde programma herschrijven. En dan is stoppen met roken geen kwestie meer van wilskracht maar het pure genot van de bevrijding van deze verslaving.