Met behulp van hypnose help ik jou om van jouw onderbewustzijn jouw afslankpartner te maken. Dat is veel succesvoller dan welk dieet ook. De energie en power om af te slanken komen namelijk uit jezelf. Hoe precies, dat lees je hier:

‘Your Key to Your Own Solution‘:en deze sleutel is jouw eigen onderbewustzijn!

Dat geldt voor veel situaties, maar zeer zeker voor het afvallen. Je kent het misschien wel: je volgt het ene dieet na het andere, bent trots op je slankere figuur en blij met alle complimentjes die je krijgt. Maar al snel komen de kilo’s er weer aan: het bekende jojo-effect. Helaas gebeurt dat heel vaak.

Maar het kan gelukkig nu ook anders. Pas de kracht van jouw eigen onderbewustzijn toe en leef zonder dieet, zonder dwang en zonder je iets te ontzeggen. Je bereikt jouw streefgewicht – en je blijft op dat gewicht – omdat de sterkste kracht die jij in je hebt, jou motiveert. En een buitengewoon mooi neveneffect is een heel nieuw gevoel over jezelf, jouw lichaam en vooral jouw zelfliefde, jouw zelfrespect en uiteraard jouw eigenwaarde.

En de methodieken waarmee jij jouw eigen onderbewustzijn als afslankpartner kunt inschakelen, dat zijn de hypnose en de IEMT (Integral Eye Movement Therapy).

Hypnose – Your Key to Your Own Solution

“Dat geloof ik niet”, zei een cliënte, die wilde afvallen. “Je beweert dat ik vrij ben om te genieten en dat ik tegelijkertijd afval? Door hypnose? Is dat geen hocus pocus waarbij mensen vergeten hoe ze heten en gekke dingen gaan doen?”

Nee, dat is het niet. Deze vorm van hypnose werkt anders dan je wellicht van de televisie kent.

Hoe werkt het dan wel precies?

Ieder mens is uniek en waardevol. Ieder mens verdient daarom optimale, individuele begeleiding. Iedere persoon die dit wil is het dan ook waard om slank en mooi te zijn, van zichzelf te houden, zichzelf te respecteren. En omdat jij een waardevol mens, een geweldig individu bent, verdien jij ook de meest geweldige aanpak op individuele basis die jij kunt krijgen.

En omdat ieder mens anders is en andere behoeften heeft verschillen mijn sessies per individuele vraag. Ik bied jou dus jouw eigen, persoonlijke en individuele sleutel, op maat en perfect aansluitend bij jouw persoonlijke doelen.

Wat kun jij van de hypnose verwachten?

Je verkeert in een ontspannen toestand en je bent zelfs in staat om te reageren wanneer je in hypnose bent. Ik speek jouw sterke en slimme onderbewustzijn aan om jou bij het afslanken te ondersteunen en breng mentaal een virtuele maagband aan. Deze geeft je sneller een vol gevoel waardoor je afslankt. Veel van mijn cliënten voelen zich achteraf niet alleen lichter, ook mentaal is er een last van ze afgevallen.

Maar dat is nog niet alles!!!

Want met een andere, fantastische techniek breng ik jou in contact met jouw slanke ik, en dat is de IEMT, de Integral Eye Movement Therapy. Vanaf het moment dat jij deze hebt ondergaan heb jij helemaal de overtuiging dat het jou gaat lukken, dat jij jouw eigen sterke partner bent die erin zal slagen jouw droomgewicht te bereiken en ook het gewicht blijvend te controleren. Zo ben jij weer de baas in jouw eigen hoofd, zo bereik jij blijvende gewichtscontrole.

Dit wil ik ook heel graag, wat moet ik nu doen?

Heel simpel: neem snel contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek van ca. 30 minuten kijken wij samen naar jouw individuele situatie. Ik zal in samenwerking met jou in kaart brengen wat precies jouw problemen zijn, waar jouw valkuilen liggen maar ook welke doelen jij precies hebt, wat jouw motiveert en welk programma het beste bij jou past.

Vervolgens kijken wij samen of jij kiest voor één van mijn pakketten met 5 of met 8 sessies of dat wij gaan voor een meer individuele aanpak.

Mocht dit programma per hoge uitzondering voor jou echter niet geschikt zijn, dan zal ik jou ook dat heel eerlijk zeggen zodat jij nooit geld verspilt en teleurgesteld bent.

Daarna kijken wij gezamenlijk naar de planning van de benodigde afspraken.

Het gehele traject, waarbij ik jou begeleid, zal minimaal zes weken duren. Gedurende deze tijd sta ik jou bij en geef ik jou de nodige ondersteuning en coaching.