Op donderdag, 07 november 2019 organiseert Hypno Solutions in samenwerking met Nick Boumans van de Boumans adviesgroep en Randall Birnberg van Let’s Speak Happiness een boeiende workshop over hoe jouw weerbaarheid te versterken


Over deze workshop

In de hedendaagse wereld, waarin mensen continue te maken hebben met veranderingen, is het soms nodig om tegenstand te kunnen bieden in lastige situaties. Indien dit niet of onvoldoende gebeurt betekent dit dat je niet of onvoldoende voor je belangen opkomt. Dit kan leiden tot demotivatie of stress (psychische klachten). Uiteraard is dit onwenselijk voor jezelf en je omgeving.

Tijdens deze dag krijg jij handvaten hoe je de weerbaarheid (resilience) van jezelf en/of jouw team kunt vergroten zodat jij deze uitdagende situaties nog beter de baas kunt zijn.

Doelgroep

Mensen die interesse hebben om hun eigen weerbaarheid te vergroten, (HR) managers / makers van personeelsbeleid.

Sprekers

Thomas Kerres

Thomas heeft een medische achtergrond en werkt aan blijvende veranderingen van het individu door gebruik te maken van zijn medische vakkennis, hypnotherapie, NLP technieken en Integral Eye Movement Therapy. Hij geeft op speelse en humorvolle wijze inzichten in hoe het menselijk brein werkt en hoe jij weer zelf de baas in jouw eigen hoofd kunt zijn. Dit kun jij vervolgens toepassen om jouw eigen weerbaarheid en die van anderen te versterken

Nick Boumans MSc.

Nick is Master in Implementation en Change Management en NLP Master Coach. Hij helpt teams en individuen die wensen te veranderen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak naar de volgende fase. Hij is gespecialiseerd erin om complexe veranderingen slim en eenvoudig te maken en mensen concreet aan te zetten tot het nemen van de eerste volgende stap. Hij heeft onderzoek gedaan naar het thema technostress (stress en techniek) en is meester op het gebied van gewoonteveranderingen en het (her)programmeren van je brein!

Drs. Randall Birnberg

Randall Birnberg, geboren in Chicago in de V.S., nu woonachtig in Aken in Duitsland, is leraar, psycholoog, spreker, coach en auteur. Hij is gespecialiseerd op het gebied van positieve psychologie. Zijn twee namiddagsessies zullen in het teken van zijn motto van deze dag staan: happiness is an inside job. Door onder andere rollenspellen en zijn “happiness tools” maar ook door boeiende achtergrondinformatie zal Randall jou meenemen op jouw reis naar jouw sterke ik en jouw sterke zelf.

Overige info

De workshop is op donderdag 7 november 2019, van 09:30 tot 17:15 uur, in Heerlen. De exacte locatie wordt bepaald – en bekend gemaakt – zodra het aantal deelnemers vaststaat. Koffie, thee, lunch, etc zijn inbegrepen.

Het minimum aantal deelnemers is 15 personen, maximum 100.

Het eerste gedeelte zal in het Nederlands zijn, het tweede gedeelte in het Engels

Early Bird tot 15 oktober!
300,- euro daarna 350,-

  • Bericht reacties:0 Reacties

Geef een reactie